Barion Pixel
A betegek szolgálatában…
2610 Nőtincs, Diófa u. 62.
+36 (17) 850 440

Gyakori kérdések

Ezen az oldalon segítünk választ találni az Alapítványunkkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.


Ha munkájával, szaktudásával segíteni szeretné alapítványunkat, valamint azonosulni tud céljainkkal és hitelveinkkel, nagy szeretettel fogadjuk jelentkezését önkéntes csapatunkba! Ez esetben kérjük, hogy egy rövid motivációs levél kíséretében küldje el fényképpel ellátott önéletrajzát a kapcsolat@korhazmisszio.hu emailcímre.Alkalmanként vagy rendszeresen a következő területeken van lehetőség segíteni: imaszolgálat; süteménysütés és kiszállítás; adománykoordináció; pakolás- szállítmányozás; Online marketing – social media menedzsmentAlapítványunk jelenleg két Nógrád megyei kórházban segíti a szociálisan hátrányos helyzetű betegeket: Balassagyarmaton és Pásztón. Erőforrásaink bővülésével folyamatosan dolgozunk az intézményi együttműködések bővítésén is.


Munkatársaink folyamatos kapcsolatban állnak az intézmények szakdolgozóival, valamint heti / havi rendszerességgel személyesen is felmérik a szociális igényeket és átadják a csomagokat.Természetesen van lehetőség tárgyi adományok felajánlására is. Alapítványunk köszönettel fogad: tisztasági eszközöket (pl. tusfürdő, folyékony szappan, hintőpor, felnőtt pelenka stb.) új, tiszta és bontatlan csomagolásban. Ezeket előzetes egyeztetés alapján Nógrád megyei raktárunkban tudjuk fogadni.

Kérdezni szeretnék

Ha weboldalunkon nem talált választ felmerülő kérdéseire, kérjük, az alábbi űrlap segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot.