Barion Pixel
A betegek szolgálatában…
2610 Nőtincs, Diófa u. 62.
+36 (17) 850 440

Tony Cooke: Élet a halál után - az élet újrafelfedezése egy szerettünk elvesztését követően

Alapítványunk első, saját kiadású, díjmentesen elérhető könyve 2022 őszén jelent meg, Tony Cooke: Élet a halál után címmel. Ez a kiadvány már nagyon sok ember számára nyújtott segítséget, hiszen az élet újrafelfedezése egy szerettünk elvesztését követően nagyon nehéz leckéje az emberiségnek.
A törékeny élet és annak véges volta különösen érzékelhető betegség vagy baleset során, amikor az ember a kórházba kerül. Sokakban – beleértve a betegeket, a hozzátartozókat, és az egészségügyi dolgozókat is – felmerül a kérdés, hogy mi lesz ezután, mi vár rájuk a földi élet végén? Valahol talán mindnyájan erre keressük a választ... Ezért rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a feltett kérdésekre jó válaszok érkezzenek meg, időben. Az evangélium ezen a területen is válaszokat ad.
Egy kórházban sokan veszítik el hozzátartozóikat, és ebben a nehéz időszakban nagy vigaszt nyújthat egy olyan kiadvány, amely segíti a gyász folyamatát. Az Élet a halál után című könyv egyértelmű iránymutatást nyújt a gyászolóknak, segítve őket az érzelmek kavalkádjában és a nehéz napokon való átlendülésben. A szerző, Tony Cooke az életbölcsessége, továbbá Isten Igéjébe vetett hite fényében nyújt békét, vigasztalást és stabilitást az olvasóknak. A könyv egyedi és mélyreható megközelítést kínál a gyász folyamatáról, a felépülés útjáról, valamint az örök élet reménységéről.

A kiadvány e-könyv (pdf) formátumban díjmentesen letölthető a Google Play áruházból.

Kapcsolódjon be Ön is a munkánkba!