Barion Pixel
A betegek szolgálatában…
2610 Nőtincs, Diófa u. 62.
+36 (17) 850 440

Célunk, hogy evangéliumi kiadványokat juttassunk el díjmentesen azokhoz, akiknek szükségük van útmutatásra. Arra törekszünk, hogy a bibliai üzeneteket és egyéb tartalmakat széles körben tegyük ismertté és elérhetővé. Ezek a nyomtatott könyvek és más kiadványok lelki útravalók, melyek hozzájárulnak a személyes növekedéshez, pozitív hatást gyakorolva az olvasó életére.
A terjesztés érdekében alapítványunk egyeztetés szerint prémium minőségű kiadványtartókat helyez el legtöbbször az egészségügyi intézmények büféjében, illetve, igény szerint kórházi osztályokon is. Ezeken az állványokon évi több ezer olyan kiadvány érhető el, melyet bárki magával vihet.
A betegek, a hozzátartozóik, és az intézményekben dolgozók számára 2024-ben már több mint 45.000 példány áll rendelkezésre, erre a célra az alábbi olvasmányokból:

  • Élet a halál után című könyv, amely a gyász feldolgozásában ad segítséget
  • Bibliák: könnyen érthető fordításban
  • Palánta Missziós foglalkoztató füzetek gyermekek számára
  • "Üzenet Istentől Neked": képes Biblia fiataloknak
  • Gyermekbibliák és ifjúsági újságok

A kiadványokat többnyire negyedévente cseréljük az állványokon, aktuális és releváns tartalmat kínálva az olvasóknak. A művek rendkívül népszerűek, várakozásunkat felülmúló érdeklődés mellett nagyra értékelik őket.
Az evangéliumi tartalom nem csupán lelki támaszt nyújt a betegek, a hozzátartozók és az egészségügyi dolgozók számára, hanem a mindennapi életbe is beépíthető üzenetet hordoz. Útmutatást ad a nehéz, erkölcsileg és lelkileg megbomlott világban.

Szívügyünk a "Biblia-projekt", melynek célja díjmentesen elérhetővé tenni a Szentírást. Az evangélium lényege az Újszövetségben található üzenet, mely Jézus Krisztusról, az ő tanításairól, életéről, haláláról és feltámadásáról szól. Az evangélium=örömhír Jézus Krisztus váltságműve, ami lehetővé tette az emberiség számára, hogy Isten és az ember között újra helyreálljon a kapcsolat. Jézus Krisztus engesztelő áldozata elérte, hogy az emberek szellemileg újjászülessenek, és örök életet kapjanak Istentől.