Barion Pixel
A betegek szolgálatában…
2610 Nőtincs, Diófa u. 62.
+36 (17) 850 440

A szakmai munka elismerése nem csupán a munkavállalók megbecsülését jelenti, hanem az eredmények minőségének és az áldozatos munkának az elismerését is. A méltatás és megbecsülés motiválja az embereket a jobb teljesítményre és a folyamatos fejlődésre, ami hosszú távon növeli a teljesítményt és az innovációt, emellett erősíti a szakmai közösségeket, ösztönzi a tudásmegosztást.
A fiatalok bátorítása, felkarolása, támogatása és bíztatása létfontosságú a társadalom, és a szakma számára. A fiatalokat fontos ösztönözni. A bátorítás és a támogatás segíthet nekik felfedezni és kibontakoztatni saját tehetségüket és érdeklődési területeiket, ami hozzájárulhat az egyéni teljesítményükhöz és elégedettségükhöz.
A Kórházmisszió Alapítvány által életre hívott "Az év Nógrád-vármegyei fiatal szakdolgozója" cím célja a térség fiatal egészségügyi szakdolgozóinak elismerése és támogatása. A díjjal az Alapítvány hangsúlyozza és ösztönzi a Nógrád-vármegye területén dolgozó fiatal szakdolgozók kiváló szakmai teljesítményét.
A jelölést a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara területi elnöke teszi, figyelembe véve a szakmai és egyéb szempontokat. A díjazott anyagi juttatásban és könyvcsomagban részesül, melyet ünnepélyes keretek között adunk át.

Díjazottak:
2023. Szőllős-Banga Ildikó, Salgótarján