Barion Pixel
A betegek szolgálatában…
2610 Nőtincs, Diófa u. 62.
+36 (17) 850 440

Kórházban gyógyulók lelki támogatása. (Képünk illusztráció!)
(Forrás: Shutterstock Ireland Ltd.)

Az emberi életút során sok viharos helyzeten kell keresztülmennünk, melyek bizony sok-sok nehézséggel járnak. Amikor megbetegszik a testünk, nem csupán a testi gyógyulás fontos, hanem a lélek megnyugvása is. Az emberi lélek egy labirintus, ahhoz, hogy eligazodjunk benne, támogatásra van szükségünk, egymás terhének a hordozására.
Alapítványunk arra törekszik, hogy a betegek és hozzátartozóik számára nyújtott lelki segítség teljes mértékben elérhető legyen, függetlenül vallási vagy felekezeti hovatartozásuktól. Ez egy mély, emberi kapcsolatépítés, támogatás a betegszoba falai között. Hiszünk abban, hogy mindenki számára fontos a megértés, a meghallgatás és az együttérzés, amikor a betegség súlyos terhet hoz az életünkre.
A bibliai alapok arra tanítanak minket, hogy szeretettel és megértéssel legyünk embertársaink iránt, különösen a nehéz időkben. Jézus Krisztus példája arra ösztönöz bennünket, hogy adjunk támaszt, vigaszt és reményt mindazoknak, akiknek szükségük van rá.
A betegek egy ilyen beszélgetés során megtapasztalhatják az elfogadást és törődést, ami hozzájárulhat a lelki békéjükhöz és gyógyulásukhoz. Az ilyen találkozásokban résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy megosszák félelmeiket, aggályaikat és örömeiket a betegágyukon.
Alapítványunk önkéntes alapon működik, térítésmentesen. Célunk az, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akiknek szükségük van rá, hogy minden ember megkaphassa azt a támogatást és szeretetet, amire szüksége van a kórházban töltött idő alatt, legyen szó egy jó beszélgetésről vagy közös imáról, lelkigondozásról.

Hívjon bennünket, hogy a betegség sötét folyosóin ne egyedül kelljen járnia, hanem közös teherviseléssel, szeretettel haladjunk a gyógyulás felé vezető úton!

Kapcsolódjon be Ön is a munkánkba!