Barion Pixel
A betegek szolgálatában…
2610 Nőtincs, Diófa u. 62.
+36 (17) 850 440

Kórházban gyógyulók fizikai támogatása. (Képünk illusztráció!)
(Forrás: Shutterstock Ireland Ltd.)

A szociális értelemben perifériára szorult kórházi betegek életében a kis dolgoknak is nagy jelentősége lehet. Alapítványunk tisztasági csomagokkal és egyéb kiegészítőkkel segíti ápolásukat a kórházi tartózkodás alatt, hiszen a tisztálkodás és a higiénia kulcsfontosságú az emberi egészség és jólét szempontjából, hozzájárulva a gyógyuláshoz és a gyorsabb felépüléshez.
Az alapvető emberi méltóság megőrzése szempontjából is fontos a megfelelő higiénia biztosítása. A tiszta környezet és a rendszeres tisztálkodás segít abban, hogy az egyén megőrizze önbecsülését és méltóságát, még akkor is, ha valamilyen egészségügyi problémával küzd. Ennek egy kórházban nagy jelentősége lehet.
A Biblia is több helyen említi a tisztaságot és a higiéniát. Például Mózes II. könyvében (Mózes 30:19-21) utasítást ad az izraelitáknak arra, hogy tisztálkodjanak.
Ingyenesen biztosított tisztálkodási csomagjaink tusfürdőt, fogkefét, fogkrémet, toalettpapírt, papírzsebkendőt tartalmaznak, amit opcionálisan ki tudunk egészíteni fésűvel, borotvával, borotvahabbal, szappannal, hálóinggel / pizsamával.
A fizikai segítség mellett egy másik, legalább ilyen fontos aspektusra is odafigyelünk: a betegek érzelmi és lelki szükségleteire. Szívesen kommunikálunk velük, és meghallgatjuk gondjaikat, függetlenül vallási hovatartozásuktól vagy más személyes jellemzőiktől.
Fontos kiemelni, hogy az alapítványunk minden tevékenysége térítésmentes. Azon munkálkodunk, hogy segítségünkkel ne csak fizikailag, hanem lelkileg is támogassuk a kórházban lévő embereket, ezzel pedig hozzájáruljunk a gyógyulásukhoz és a jó közérzetük megőrzéséhez.

Kapcsolódjon be Ön is a munkánkba!